This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites. In order to disable the cookie saving, please turn of the settings in your web browser.

Motul Chain Clean

€8.99
Tax included
2T-1598189
Quantity

Description

Važinėjant, alyva, dulkės ir kitos nuosėdos suformuoja klampią masę. Ji gali padidinti trintį ir šlifavimą bei trumpinti grandinės ir žvaigždučių tarnavimo laiką. Be to, grandinės tepalas daug tolygiau pasiskirsto ant švarios ir sausos grandinės.

Sukite galinį ratą ranka ir iš visų pusių apipurkškite grandinę ir visas jos jungtis su specialiu valikliu MOTUL Chain Clean. Leiskite grandinei suktis kol visos jungtys bus suteptos valikliu. Leiskite trumpam įsigerti ir nuvalykite grandinės žiedus iš visų pusių su specialiu šepečiu.

Svarbu: jokiu būdu nenaudokite vielinio ar jokio panašaus šepečio! Tokiu būdu pažeisite grandinės žiedų riebokšlius ir grandinė susidėvės žymiai greičiau. Po grandinės valymo, nušluostykite ją sausu skuduru be pūkų. Taip nuvalysite paskutinius likusius nešvarumus. Nepaisant to, jei yra likę purvo sankaupų, procesą pakartokite, arba nuvalykite purvinas vietas.

Product Details

2T-1598189

We offer:

Reviews

Write your review

Motul Chain Clean

Write your review